Svenske Maria ba kjæresten henge opp gardiner - nå ler alle av tabben

Ikke alt som gikk planlagt da Mathias Nilsson skulle pynte til jul.

SPØRRENDE: Mathias ser spørrende på kjæresten Marie da hun lurer på om han har hengt opp gardinene feil.  Foto: Marie Johansson/Facebook
SPØRRENDE: Mathias ser spørrende på kjæresten Marie da hun lurer på om han har hengt opp gardinene feil. Foto: Marie Johansson/Facebook

Mathias Nilsson hadde nemlig fått beskjed om å henge opp julegardinene og pynte til jul på kjøkkenet i huset han deler sammen med kjæresten Marie Johansson i Valdermarsvik i Sverige.

Marie overlot jobben til Mathias siden hun ikke hadde tid til å gjøre det selv. 

- Jeg spurte han om han kunne henge opp gardinene. Jeg tenkte ikke at det kunne gå så feil, sier hun til den svenske avisen Expressen.

Nilsson er tydelig fornøyd med jobben han har gjort da kjæresten kommer hjem fra jobb og han skjønner derfor lite av Maries stadige spørsmål om han ser noe forskjell på de to vinduene hvor han har hengt opp gardinene. 


Opp ned
Til tross for flere hint fra Marie klarer ikke Mathias å se at det ene settet med gardiner henger opp ned. Tre minutter uti filmen går det etter hvert opp for Nilsson at han har tabbet seg ut.

- Kan man glede noen, så skal man gjøre det. Det her er min julegave til alle, sier han til den svenske avisen Expressen. 

- Det var som om jeg snakket til en treåring, men han forstod fortsatt ikke, sier Marie til avisen. 

Saken er også omtalt i flere andre svenske medier, deriblant Aftonbladet.


Populær
Videoen av det tapre pynteforsøket går sin seiersgang i sosiale medier i Sverige. 

Siden videoen ble lagt ut på Maries Facebook 23. november har den blitt sett over 750 000 ganger i skrivende stund. 

Du kan se den hysteriske videoen her: