«Sofa»-Tore (37) har funnet lykken med Marcus (27)

– Vi er hodestups forelsket.

NYTT PAR: Tore og Marcus fant lykken på Tinder. Foto: Instagram @torepetterson
NYTT PAR: Tore og Marcus fant lykken på Tinder. Foto: Instagram @torepetterson
Tore Petterson ble kjent etter å ha vært med i NRK-programmet «Sofa». I høst er han aktuell som programleder på «Skal vi danse» og som deltaker i «Kjendis-Farmen».

Møttes på Tinder
Nå har Petterson funnet lykken med Marcus Rone. Paret møttes på Tinder for tre år siden, men begynte nylig å date.

– Jeg fant ham på Tinder for tre år siden og vi hadde en hyggelig tone. Jeg likte ham veldig godt og ga meg liksom ikke, men plutselig ble han bare borte, forteller Petterson til P4.

Marcus jobber mye i utlandet, og hadde dratt til blant annet Spania og Mexico for å jobbe, og ga ikke lyd fra seg. Tre år senere da han kom tilbake fra jobbreise dukket Marcus opp på Pettersons Facebook som en «person du kanskje kjenner».

– Jeg skrev melding til ham med en gang jeg så det, og så begynte vi å date, forklarer Petterson.

De to holdt jevnlig kontakten, men da Petterson skulle delta på «Kjendis-Farmen» fikk han ikke lov til å sende meldinger til Marcus.

– Marcus trodde jeg hadde «ditcha» han, men det første jeg gjorde da jeg var ferdig på gården var å sende ham en melding, sier Petterson.

Hodestups forelsket
De to datet ikke lenge før de ble enige om at de var et par, og en nyforelsket Petterson forteller ivrig at han aldri har hatt det så bra før.

– Det har gått veldig fort, men vi er begge hodestups forelsket og innstilt på at dette blir bra. Jeg føler at jeg har funnet en bedre versjon av med selv, forteller Petterson.

Paret er for tiden i Karlstad på besøk hos Marcus sine foreldre, og Petterson forteller at det har gått veldig fint å bli kjent med dem.

– Marcus har framsnakket meg for dem, og de er veldig glade for at vi har funnet hverandre, forteller Petterson.

Videre forteller Petterson at de to er veldige like som personer. De er begge opptatt av at personene rundt dem skal ha det bra, og er veldig sosiale mennesker. De er til og med enige om at de hater å være i naturen, til tross for bildet i toppen av saken.

– På bildet er vi på fjordcruise fra Gudvangen til Flåm. Vi hater natur begge to, men det ble en veldig fin tur altså, ler Petterson.

På fjordcruise! #aurland #fjords #norway #gaysinnature @marcusrone #sognogfjordane #turist #mountains

A photo posted by Tore Petterson (@torepetterson) on