Så mye tjente Norges mest leste blogger i fjor

«Mamma til Michelle» røper hvor mye hun tjener på å blogge.

GODT BETALT: Det er liten tvil om at bloggingen er lukrativt for Anna Rasmussen (19). Foto: NTB scanpix
GODT BETALT: Det er liten tvil om at bloggingen er lukrativt for Anna Rasmussen (19). Foto: NTB scanpix
Anna Rassmussen er definitivt ikke som andre 20-åringer.

Bloggen hennes, «Mamma til Michelle» har i mange år vært blant landets mest populære, og i et ferskt blogginnlegg røper 20-åringen hvor mye hun tjener på å blogge.

I følge innlegget tjente hun 2.300.000 kroner på bloggingen i fjor.


- Hater snakk om penger
I blogginnlegget, som de fleste norske medier omtaler nå i kveld, skriver hun at hun egentlig er svært privat når det kommer til økonomi, og at hun hater å snakke om penger. Likevel gjør hun nettopp det, av en enkel grunn, skriver Rasmussen.

- Om noen måneder kommer skattelistene, og jeg vet hvor mange hissige og usmakelige tilbakemeldinger jeg vil få når skattelistene kommer, og vil derfor prøve å skryte meg selv opp i taket før den tid kommer, skriver Rasmussen.


- Jeg har jobbet hardt for å komme her jeg er i dag, og har gjort det samtidig som jeg har vært alenemamma til mine to barn. Jeg har gått fra bunn, og vært alene om å komme meg til toppen, skriver 20-åringen, som skriver at hun er stolt over det hun har oppnådd.

Han har alltid sagt at jeg vil bli mammaen til barna hans! Mammatilmichelle.blogg.no?? Klikk på link i bio????

A photo posted by Anna Rasmussen (@mammatilmichelle) on


Blogger om livet som mor
Anna Rasmussen ble gravid som 14-åring, og bloggen hennes om familielivet har de siste årene blitt svært populære. Hun har siden fått sønnen William, og i midten av mars kunne hun røpe at hun er gravid med sitt tredje barn, som hun skal ha sammen med kjæresten Jan Lossius.