Programmer

Lørdagsparty

Lørdagsparty

Vi blander det beste fra 90-tallet og dagens hits på P5. Den ultimate vorspielkanalen på lørdagskvelden. Festen starter her!

God helg

God helg

Alle de største hittene får du gjennom helgen på P5. Blide og hyggelige programledere gir deg en mix av de største og mest populære artistene og de viktigste nyhetene.

P5-lunsjen

P5-lunsjen

P5-lunsjen gir deg en fin overgang fra Frokostshowet til ettermiddagssendingen mens du nyter matpakka di. Elisabeth Carew spiller hits og holder deg oppdatert på det siste fra underholdningsverden.

Frokostshowet

Frokostshowet

«Frokostshowet» med Anne Marte Moe og Kroken er Norges nye freshe morgenshow! Start dagen med hits, oppdateringer og god underholdning. Lyst til å reise til varmere strøk? Hver morgen 08.10 får du 5 spørsmål på 60 sekunder. Klarer du det, vinner du! Vi underholder deg hver morgen fra 06-10.

P5-ettermiddagen

P5-ettermiddagen

Enten du sitter i kø på vei hjem, eller trenger selskap når du lager middag så er P5-ettermiddagen på plass i høyttalerne med masse deilig musikk, konkurranser, kjendissladder og de viktigste trafikkmeldingene.

P5-kvelden

P5-kvelden

Klokken 18 står Guro Trinterud klar til å ta over stafettpinnen for å gi deg den beste starten på kvelden. Guro underholder deg med en god miks av hits and tits.