Oprah har gått ned 20 kg

Spiser fortsatt brød og pasta.

SLITT MED VEKTEN: Oprah Winfrey føler hun endelig klarer å holde vekten under kontroll. Foto: AP
SLITT MED VEKTEN: Oprah Winfrey føler hun endelig klarer å holde vekten under kontroll. Foto: AP

TV personlighet Oprah Winfrey har slitt med vekten i årevis uten å finne en diett som fungerte. På det meste veide hun 107 kg og var lei av jojo-slanking.

– Etter å ha prøvd flere dietter enn jeg klarer å telle, gjorde jeg til slutt en livsstilsendring, sier Oprah til O Magazine utgaven som kommer i april.

Det var programmet hos Weight Watchers som skulle bli løsningen. I 2015 lærte hun seg å balansere det usunne med det sunne, slik at hun er  bevisst på det hun spiser og samtidig føler seg tilfredsstilt når hun går fra bordet.

Og hun unner seg fortsatt det mange ser på som verstingene på matbordet:

– Jeg hadde fått nok av null-karbo regimene. Noen mennesker kan leve uten brød og pasta, men det gir ingen mening for meg.


dc
Oprah Winfrey Foto: AP

På tidligere dietter var motivasjonen hennes å passe inn i en kjole eller være fin på en rød løper. Hun føler i dag at dette var en fallgruve fordi man egentlig ikke gjør det for seg selv, men for alle andre.

Da hun begynte å gå ned i vekt denne gangen måtte hun omstille seg og fokusere på at dette er noe hun gjør for seg selv og for sin egen helse - fysisk, emosjonelt og spirituelt.