Ingrid (23) og Andreas (24) møttes til blind-date live i Storbymorgen

Med bind foran øynene og nerver i magen, var det duket for pute-radio i Storbymorgen. Med god hjelp fra moren til Andreas.

BLINDDATE: Ingrid og Andreas datet live i Storbymorgen i dag tidlig! Foto: P5 Hits
BLINDDATE: Ingrid og Andreas datet live i Storbymorgen i dag tidlig! Foto: P5 Hits

14.februar er Valentinerdagen, og er kanskje årets mest romantiske dag. Hvis du har kjæreste! Men hva med deg som er singel? Storbymorgen slo et slag for deg som savner en i livet og inviterte derfor til blind-date i studio.

Desperat etter kjæreste
23 år gamle Ingrid var ikke i tvil om hva hun skulle gjøre da Storbymorgen etterspurte single mennesker til en blind-date på Valentinerdagen. 

Ungjenta studerer til å bli lektor ved Universitetet i Oslo, og er klar for å møte drømmemannen, etter flere år som singel: 

– Han må være morsom, litt rar kanskje. Og så er det viktig at han ikke tar seg selv så høytidelig. I 2017 finnes det for mange gutter som ikke klarer å le av seg selv. Jeg har store forhåpninger til dagens mann!  Jeg pleier å si at singeltilværelsen ikke er noe stress. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg savner en kjæreste. Jeg er nok litt desperat!

Saken fortsetter under bildet.
date
VELLYKKET BLIND-DATE: Fra venstre, programleder Tomm-Espen Kroken, Ingrid, Andreas og Anne Marte Moe. Foto: P5 Hits

Klar for å møte drømmedama
24 år gamle Andreas har vært singel siden 2011, og forteller at han opplever stadig mer mas fra venner og foreldrene. Han føler han må ta i et tak for å møte drømmedama: 

– Hun må være grei, litt spontan og morsom. Jeg trenger en som er med på det meste - alt fra konserter til reiser, forteller han.

På spørsmål fra Storbymorgen om han tar seg selv høytidelig, svarer han følgende: 

– Jeg er jo her da! Jeg ser på meg selv som uhøytidelig, og ler veldig ofte av meg selv.

Vi ringte "svigermor"
Etter å ha blitt kjent med de to hver for seg, fikk de bind for øynene. Første utfordring for Ingrid (og ikke minst Andreas) var da Anne Marte og Kroken ringte opp Mona, moren til Andreas. Hun kunne fortelle at hun er klar for å bli svigermor og at sønnen har flere gode egenskaper: 

– Han er snill, morsom og har masse selvironi. Men Andreas kan nok være litt distre til tider! Jeg er veldig klar for å bli svigermor - det er bare å komme på besøk Ingrid!

Ingrid og Andreas fikk så muligheten til å stille hverandre noen spørsmål, for å bli litt bedre kjent. Vi lot de også få ta litt på hverandre, uten muligheten for å se. Etter en drøy time, var det duket for det store øyeblikket - de skulle se hverandre for første gang:

– Dette kjennes veldig bra! Det var litt deilig å få av det nattbindet, sa en glad Ingrid. 

Klare for date
Ingrid og Andreas var begge enige om å dra på date, en helaften spandert av P5Hits. Før massasje, kino og middag venter, valgte de to å stikke ut for å ta en kaffe. 

I morgen tidlig følger Storbymorgen opp - vi ringer begge to på direkten og hører hvordan daten har gått og om det blir en date nummer to.

Saken fortsetter under bildene.
date
FANT TONEN: Ingrid og Andreas er klare for date på Valentines Day. Foto: P5 Hits

date
GOD TONE: Foto: P5 Hits

Hør blind-daten i lydklippet over, og se øyeblikket da de så hverandre for første gang på Facebook-siden vår: P5 Hits!