Ingrid + Andreas = sant?

Etter å ha blitt introdusert for hverandre i Storbymorgen på Valentinesday, var det duket for date. Men blir det noe mer?

FANT TONEN: Etter første date, har de Ingrid og Andreas blitt enige om å møtes igjen. Foto: P5 Hits
FANT TONEN: Etter første date, har de Ingrid og Andreas blitt enige om å møtes igjen. Foto: P5 Hits

Valentinesday er unnagjort for i år, men har det stoppet Ingrid og Andreas fra å bli bedre kjent med hverandre? I går morges inviterte Storbymorgen til blind-date i studio, for å se om det kunne bli noe mer.


Ingrid (23) studerer til å bli lektor ved Universitetet i Oslo, og er klar for å møte drømmemannen, etter flere år som singel: 

– Han må være morsom, litt rar kanskje. Og så er det viktig at han ikke tar seg selv så høytidelig. I 2017 finnes det for mange gutter som ikke klarer å le av seg selv. Jeg har store forhåpninger til dagens mann!  Jeg pleier å si at singeltilværelsen ikke er noe stress. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg savner en kjæreste. Jeg er nok litt desperat!

24 år gamle Andreas har vært singel siden 2011, og forteller at han opplever stadig mer mas fra venner og foreldrene. Han føler han må ta i et tak for å møte drømmedama: 

– Hun må være grei, litt spontan og morsom. Jeg trenger en som er med på det meste - alt fra konserter til reiser, forteller han.

Etter å ha sittet med bind foran øynene i over en time, fikk de lov til å se hverandre og bli enda bedre kjent. Etter å ha forlatt Storbymorgen i ni-tiden, gikk de ut for å ta en kaffe. En date som varte i over 3 timer!
date
Foto: P5 Hits

Kleint på kino
P5Hits spanderte så en helaften på de to, for å legge til rette for en skikkelig romantisk dag. Paret fikk massasje på Daikai, de så "Fifty Shades Darker" på kino, før de avsluttet kvelden med en fem-retters på restaurant Eik i Oslo.

I dag morges var vi skikkelig spente - hvordan hadde det gått?

- Det var veldig ålreit! Det som kanskje var litt kleint var å se "Fifty Shades Darker", med alle de romantiske parene rundt oss. Så godt kjenner vi ikke hverandre enda, fortalte en humrende Andreas.

Ingrid var også fornøyd med kvelden, og kunne fortelle at de to hadde hatt det svært hyggelig:

- Jeg spiste alt jeg fikk servert jeg. Vi fikk en femretters, som er litt annerledes enn hva jeg er vant til. Men kvelden var helt super!

Blir det en ny date?
På spørsmål om de to vil møtes igjen, var Ingrid først ute med å svare:

- Jeg har veldig lyst på en date nummer to. Så håper jeg jo at han også vil det da? Hvis ikke blir jeg flau..

Andreas lovte å være ærlig: 

- Jeg er klar for en ny date!

Paret har lovt Storbymorgen å holde oss informert - tenk hvis de blir kjærester!