Harry Potter-skuespiller kaster tøyet for Playboy

Har kvittet seg med både kappe og tryllestav.

NY ROLLE: Lengst til høyre er Scarlett Byrne i rollen som Petera Parkasen i filmen «Harry Potter og Halvblodsprinsen».  Foto: Warner Bros. Pictures
NY ROLLE: Lengst til høyre er Scarlett Byrne i rollen som Petera Parkasen i filmen «Harry Potter og Halvblodsprinsen». Foto: Warner Bros. Pictures
Det var nok få som hadde Scarlett Byrne (26) som sin Harry Potter-favoritt. Hun spilte nemlig rollen som den lite sjarmerende Pansy Parkinson, eller Petera Parkasen, som hun het i den norske oversettelsen. 

Smygard-jenta, som hang sammen med Draco Malfang i de siste tre filmene av serien, var på ingen måte Harry Potter-universets største stjerne, men nå har 26-åringen fått stor oppmerksomhet etter at hun for to dager siden postet et bilde av seg selv på Instagram, skriver danske BT.

«Jeg er veldig stolt av å være en del av mars/april utgaven av Playboy», skriver skuespilleren Scarlett Byrne på sin Instagram-konto. Hvor hun også slår et slag for at å være naken er helt normalt. 

Saken fortsetter under bildet


I Instagram-posten forteller Scarlett at hun ikke bare har stilt opp på bildene, men at hun også har skrevet en tekst med tittelen «The Feminist Mystique».

At akkurat Scarlett Byrne har endt opp i Playboy er nok ikke helt tilfeldig, hun er forlovet med sønnen til Hugh Hefner, Cooper Hefner, skriver Mirror. Han er i dag sjef for Playboy-magasinet og de to har vært forlovet siden 2015.