Blogger skaper storm: - Jenter, slutt å ha mobil og penger i BH-en!

Tusenvis reagerer.

REAGERER: Kvinner bør ikke bruke BH-en til oppbevaring, mener blogger Joakim Mattsson. Foto: Shutterstock/privat
REAGERER: Kvinner bør ikke bruke BH-en til oppbevaring, mener blogger Joakim Mattsson. Foto: Shutterstock/privat

Bør jenter oppbevare penger og mobiltelefon i BH'en? 


I Sverige går debatten høyt, etter at en blogger proklamerte på Nyheter24 at han har sett seg lei på denne måten å oppbevare verdisaker på.

«I disse sommertider vil man jo gjerne ha litt mindre klær, og dermed blir det vanskeligere å finne en lomme der man kan oppbevare telefonen. Mange jenter har mobilen i BH'en, nær brystet», skriver Joakim Mattsson på bloggen sin.


- Stygt og ekkelt
Han mener dette er problematisk på flere måter.

«Det er ikke bare farlig, det er stygt, ekkelt og sikkert også veldig ubehagelig å oppbevare ting i BH-en. Hvor mye ekkelt, f.eks bakterier, finnes det ikke på sedler?»

Mattsson fikk raskt tusenvis av reaksjoner, og til og med politikere kastet seg inn i debatten.

«Hvis jeg ikke har lommer på klærne eller orker å dra på en stor veske, vil jeg ikke ha alle eiendelene mine i hendene. Hvordan skal jeg da kunne hilse på folk eller gestikulere fritt når jeg prater», spør spør Elin Nilsson, som er lokalpolitiker for Moderaterna, i et innlegg hos Nyheter24.

Saken fortsetter under bildetjoakim
PROVOSERER: Blogger Joakim Mattsson har satt sinnene i kok med sitt innlegg. Foto: Privat

Politikeren mener Mattsson bør passe sine egne saker.

«Om du, Joakim, hadde kjøpte en BH, tatt på deg den og lagt ting oppi den, kunne jeg ikke brydd meg mindre. For det er opp til hver og én å bestemme. Det finnes mange ting jeg synes er stygge. Furutrær, tribaltatoveringer og Carpe Diem-tekster på vegger, for å nevne noe. Men jeg kan velge å vende blikket en annen vei og fokusere på eget utseende og eget hjem. Det burde du også gjøre», skriver Nilsson.


- Lær deg anatomi
Blant leserne går debatten høyt, og enkelte mener at BH-en kan sammenlignes med en manns underbukse.

«Jeg skal begynne å ha sedler og mynt skramlende i underbuksen. Når jeg skal betale, skal jeg putte hånden nedi og rote etter penger, som jeg så skal gi til hun i kassen», skriver én.

«Hahahaha, sammenlignet du nettopp bryster med kjønnsorganet ditt?? Du må nok gå andreklasse om igjen og lære deg litt grundig anatomi», er svaret fra en annen bruker.


BH
MOBILHOLDER? Mange jenter synes det er praktisk å bruke BH-en til å oppbevare for eksempel mobiltelefonen. Foto: Shutterstock